Translate,Home

zondag 10 november 2019

weekbabbel 10 - 17 november 2019


 Golden 10 verkoop in Asten 

In het weekend van 2 – 3 november was weer een verkoop van de Golden 10. Er zijn op deze 2 dagen 168 duiven aan de man gebracht. De totale opbrengst was inclusief de opcenten € 1.544.160,00. Een gemiddelde van € 9191,00. Die het  meest opbracht kwam van J Hooymans uit New Harry x Zus Harry 565. Het jong bracht maar liefst  € 146.400,00 op. Gekke werk denk ik dan om dat voor een jong te geven.  Wil u voor veel minder geld wat goeds bemachtigen. Dan kan u bieden tot maandagavond 11 november 22.00 uur bij www.duivennet.nl voor een verkoop van de Snelle Vogel Asperen. Kijk of er wat voor u bij zit , er staan bonnen op van specialisten op de korte maar ook op de overnacht vluchten. Met iedere duif die je waar dan ook koopt moet je geluk hebben. Mogelijk kan u hier een topper kopen voor heel wat minder dan bij de Golden 10. Het zijn meest bonnen voor een jong 2020 , alleen van mij is het enige jong in de verkoop. Hier onder de stamkaart van dit zomer jong.
    
Nog even over Ajax. Wat een bizarre wedstrijd was dat. Dacht dat het nadat het 1-4 werd de laatste 22 minuten een makkie zou worden. Maar de scheidsrechter en de far zaten er weer eens naast zoals ik het bekeek. Ajax wordt weer eens zeer benadeeld. Van de andere ploegen heeft AZ het prima gedaan. PSV speelde niet goed en heeft verdiend verloren. Feyenoord speelde ook niet  goed en mag heel blij zijn met een gelijk spel. De dames deden het vrijdagavond heel wat beter. Ze speelden een goede wedstrijd tegen Turkije en wonnen verdiend met maar liefst  0 – 8 en het had nog hoger kunnen zijn … top.
Op eigen hok

De vliegduiven zitten vanaf begin van de week half bak. Nadat ze  hebben gebroed zitten ze rustig naast elkaar in hun broedbak. Ook zijn ze als het even kan los geweest. Dus lekker even de vleugels strekken. Als de rondjes kleiner worden haal ik ze gelijk naar binnen want van op het dak slenteren hou ik niet zo. Dit jaar in het gras en tussen de tegels regelmatig paddenstoelen en daar heb ik ook liever niet dat ze aan komen. Voorlopig kunnen de vliegduiven van elkaar genieten en dan hopen dat de kweek net zo gaat als vorig jaar. Toen ging de kweek prima en hebben ze allemaal één jong groot gebracht. Niet meer … nee niet meer anders komen er te veel. U weet onderhand wel alles waar TE voor staat …..  Goede gezondheid en hou je haaks.
mail  addejongheukelum@hotmail.com    http://www.addejongheukelum.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten